HTML

Ingatlan Piactér

Az Ingatlan Piactér blogjában honlapunk fejlesztéseiről, újdonságairól rendszeresen beszámolunk. Ötleteivel, javaslataival segítheti az ingatlan értékesítések folyamatát.

Friss topikok

Kereső optimalizálás , módosított design

2010.09.03. 12:37 Ingatlan Piactér

A tegnapi nap folyamán kissé módosítottuk a designt. Kicsit szélesebb lett az oldal, lecseréltük a fő képet egy domborzati képre, melynek helyén a későbbiekben banner hirdetéseket is el tudunk helyezni. A lábrész néhány menüje a fő oldalon a bal oldalra került, míg a lábrészbe - amely minden oldalról elérhető - különböző kategória szerinti gyors linkek kerültek.

Egy vezető kereső optimalizálási céggel készíttettünk egy tanulmányt, melynek eredményeit elkezdjük fokozatosan beépíteni az oldalunkba. Ettől jelentős látogatottság növekedést várunk és bízunk benne, hogy így hamarosan elérjük a napi 2000 egyedi látogatót.

Az Ingatlan Piactér csapata

Szólj hozzá!

Címkék: kereső ingatlan design új oprimalizálás

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanpiacter.blog.hu/api/trackback/id/tr412268780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása